• Workshop pe tema Pactelor de Integritate, organizat la Bruxelles


    Astăzi, 10 octombrie 2019, în cadrul European Week of Regions and Cities, are loc workshopul Societatea civilă contribuie la apropierea dintre cetățeni și Fondurile structurale și de investiții europene. În prim planul evenimentului este proiectul Pacte de Integritate, Mecanisme de control civil pentru salvgardarea fondurilor europene. Workshopul este moderat de colega noastră, Irina Lonean, coordonator din partea Transparency International Romania al proiectului.

    Printre speakeri se numără reprezentanți ai Autorității de Management din regiunea Attica (Grecia), reprezentanți ai Ministerului Sănătății din Slovenia, Transparency International Slovenia și reprezentanți a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (România).

    Workshopul își propune să creeze o atmosferă propice pentru interacțiunea participanților și schimbul de bune practici obținute pe parcursul implementării proiectului. La activitate vor participa și reprezentanți din celelalte țări care dezvoltă proiectul Pacte de Integritate și care vor prezenta perspectivele și experiențele lor în legătură cu tematicile propuse.